10 april 2024.

Cultuurfonds Overijssel en VSB Fonds stappen in Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis

STEENWIJK – Stichting M.O.L. Producties heeft van het Cultuurfonds Overijssel en het landelijke VSB-fonds ondersteuning gekregen om de bijzondere voorstelling Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis, op en rondom de sluis in Blokzijl, te maken.

Samen stoppen beide fondsen 35.000 euro in de productie die van 12 tot en met 22 juni in het pittoreske Blokzijl wordt opgevoerd. Het verhaal dat gebaseerd is op de legende van Kaatje en het 50-jarig jubileum van restaurant Kaatje bij de Sluis, de inhoudelijke en artistieke uitwerking van de productie en de buitengewoon unieke locatie leiden tot veel enthousiasme bij beide fondsen.

Daarnaast krijgt de productie een garantie van TINQ Incubator, een stimuleringsregeling die locatie-theater ondersteunt in risico’s van 30.000 euro. Eerder was al bekend gemaakt dat het unieke locatie-theater project in Bidfood Meppel, Drachten, Groningen en Hengelo een hoofdsponsor heeft gevonden.

De nieuwste productie van Stichting M.O.L. oogst op voorhand al veel enthousiasme van (media)partners, bedrijfsleven én bezoekers. Ga naar theaterspektakelkaatjebijdesluis.nl voor meer informatie wanneer u ook deel wilt uitmaken van dit spektakel.