PERSBERICHT
18-6-2024 – Steenwijk

Na acht uitverkochte voorstellingen op locatie in Blokzijl gaat de voorstelling Kaatje bij de Sluis het theater in.
Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september speelt Kaatje bij de Sluis nog twee keer voor iedereen, die er niet bij kon zijn, geen kaartje heeft weten te bemachtigen of wie voor een tweede of zelf derde keer wil komen kijken naar de zesde theaterproductie van M.O.L. Producties.

In Blokzijl is simpelweg geen ruimte meer om speeldata toe te voegen, vanwege de druk op de sluis, de bewoners en het toerisme. “Wij zijn uitermate blij met de ontvangst en medewerking in Blokzijl en weten dat het maximale eruit is gehaald”, zegt Eric Broekaart voorzitter van M.O.L. Producties.

Daarom wordt er nu uitgeweken naar Rabo Theater De Meenthe voor extra speeldata. De voorstelling en decor worden aangepast aan de locatie binnen zodat het hele plaatje weer klopt. Geheel met sluis, schip, een brink en herberg de Gouden Walvis natuurlijk.

De vrolijke, fantasievolle en muzikale voorstelling is gebaseerd op de legende van Kaatje en het 50-jarig jubileum van sterrenrestaurant Kaatje bij de Sluis. Verwacht ook in Rabo Theater De Meenthe een smaakvolle mix van emoties, geserveerd met een vleugje humor en een snufje drama.

Tickets voor een onvergetelijke ervaring kosten 25,- incl. drankje en zijn nu verkrijgbaar!
© Alette Holman fotografie