PERSBERICHT

29 mei 2024

Nog 2 weken en dan starten de voorstellingen van Kaatje bij de Sluis met de première op woensdag 12 juni. Maar liefst 4000 kaarten zijn er inmiddels al verkocht voor het theaterspektakel dat in en rondom de Sluis van Blokzijl wordt gespeeld.

Vanaf januari wordt er door ruim 100 mensen gerepeteerd voor de voorstellingen die geschreven is door Bouke Oldenhof. Oldenhof, zeer verdienstelijk toneelschrijver, dramaturg en producent en geboren in Steenwijkerwold, was onder andere de schrijver van het succesvolle theaterspektakels Hannah van Hendrik en de vergeten Twentse lente.

Barbara Lok en Wim Rebergen, verantwoordelijk voor de muziek en liedteksten en regisseur Mitchell ten Hove zorgen weer voor een kwaliteitsproductie op hoog niveau waarbij het thema eten, de legende van Kaatje en het roemruchte restaurant Kaatje bij de Sluis samenvallen.

Theaterspektakel Kaatje bij de Sluis is een productie van M.O.L. Producties (Meenthe op Locatie), een zelfstandig productiehuis sinds 2017. De laatste kaarten kunnen besteld worden via theaterspektakelkaatjebijdesluis.nl

© Alette Holman fotografie